Ofte stilte spørsmål

lock

Er Omhu pasientsikkert nok?

Ja. Vi tar sikkerheten på alvor og jobber stadig for å tilpasse oss et lovverk i endring og utvikling.

Omhu er utviklet i henhold til Norm for informasjonssikkerhet og personvern i helse- og omsorgssektoren, som også er oppdatert i henhold til kravene i personvernforordningen (GDPR). Autentisering av Omhu sikres gjennom innlogging med ID-porten, og data lagres kryptert i Microsoft Azure.

shopping_cart

Vi ønsker å gå til innkjøp av Omhu. Hva gjør vi?

Ta kontakt med oss på post@weisstech.no eller telefon 41484552.

Fortell kort om virksomhetens behov, og antall lisenser det er snakk om så lager vi et tilbud til dere.

login

Hvordan fungerer tilgangsstyringen?

Ulike virksomheter organiserer tjenestene sine på forskjellig måter, og derfor er det viktig at Omhu kan skreddersys og tilpasses de ulike behovene.

Tilgangsstyring er sentral i oppbyggingen av Omhu. Kundens egen administrator kan opprette rollene det er behov for, og styre hvilke tilganger som skal gis til hver enkelt rolle. En ansatt kan for eksempel ha ulike roller mot ulike tjenestemottakere.

get_app

Hvor laster jeg ned Omhu?

For at alle kan ta i bruk Omhu har vi utformet verktøyet som en Webapplikasjon. Du trenger derfor ikke å laste ned en app, noe som styrker pasientsikkerheten.

Du logger inn i Omhu ved å gå inn i nettleseren, inn på innloggingssiden til virksomhetens database, for deretter å logge inn via ID-porten med BankID eller Buypass. Denne innloggingen kan sammenlignes med å logge inn i nettbanken eller på Altinn.

devices

På hvilke flater kan jeg bruke Omhu?

Omhu er bygget opp med et responsivt design, og tilpasser seg etter enheten som brukes.

Omhu kan brukes på smarttelefon, nettbrett, PC og Mac.

Vil du vite mer?

Er du interessert i å vite mer om Omhu sin funksjonalitet? Book en demo, eller ta direkte kontakt med oss for en uforpliktende prat. Vi ser frem til å høre fra deg.

Book demo    Kontakt oss