Med enkeltindividet i sentrum

Skreddersy Omhu etter ønsket funksjonalitet. Mulighetene er mange.

Omhu for
Miljøterapeutiske tjenester

Omhu er et digitalt fag- og journalsystem skreddersydd for miljøterapeutiske tjenester. Verktøyet er spesielt utviklet for å sikre et effektivt og målrettet arbeid i tjenestene til personer med kognitive funksjonsnedsettelser.

Les mer

Omhu for
BPA

Omhu gjør samordning og koordinering av ulike tjenester enkelt. Om du har mange eller få instanser knyttet til en BPA-ordning sikrer Omhu effektiv informasjonsflyt og oppgavefordeling mellom ansatte og ulike etater.

Les mer

Omhu for
Psykisk helsetjeneste

Omhu hjelper deg med å holde oversikt over nettverket av hjelpere. Med tilgangsstyring samordner du enkelt eget tjenestetilbud, eller du kan gjøre det i samarbeid med noen du stoler på.

Les mer

Omhu for
Barnevern

Omhu gjør det enkelt å skrive historien til barnet og ungdommen i én applikasjon. Slik sikrer du god informasjonsflyt mellom ulike instanser, og bidrar til en god overgang mot voksenlivet.

Les mer

Omhu for
Helsetjenester

Omhu er en fullverdig pasientjournal. Med tilgangsstyring kan tilknyttet helsepersonell dokumentere og tilegne seg informasjon på en pasientsikker og effektiv måte, uten forsinkende mellomledd.

Les mer

Vil du vite mer?

Er du interessert i å vite mer om Omhu sin funksjonalitet? Book en demo, eller ta direkte kontakt med oss for en uforpliktende prat. Vi ser frem til å høre fra deg.

Book demo    Kontakt oss