Over 100 mennesker samlet på Trykkeriet for Omhu sin første fagdag!

Fra venstre: Philip Aspholt-Weisser og Vebjørn Johansen åpnet dagen

Vi i team Omhu er målløse og utrolig takknemlige for at så mange tok turen til vår aller første fagdag på Trykkeriet. Over 100 flotte mennesker, utstillere som ivrig viste frem sine produkter, og inspirerende foredragsholdere som delte sine erfaringer – og ikke minst alle dere som lyttet med åpne sinn.

Deltakererne følger nøye med på det som ble sagt på scenen
De som sto på stand var også oppe å snakket om produktet sitt.
Kokkene for dagen, Lund arbeidsbase 
Takk til Lund arbeidsbase som tok en Pippi og sa: “Det har vi ikke gjort før, det klarer vi sikkert!” Deres nydelige grønnsaksuppe var en høydare! Takk også til Vindestogo i Øystre Slidre for de flotte gavene.
Mye besøk på stands
Dagen startet med Vebjørn, kommunalsjef for helse og omsorg i Nord-Aurdal kommune, som delte hvordan kommunen opplevde starten på reisen til WeissTech AS og Omhu. Vi må alle takke Nord-Aurdal kommune for å ha tro på Philip, som den gang kom med en idé som i dag har blitt til Omhu.
Philip delte også sin personlige reise – hvordan ideen om Omhu ble til, og ikke minst hvor vi står i dag, dette ble et sterkt øyeblikk fylt med inspirasjon. Vi fikk høre om hvordan  Halden Kommune har gitt tjenestemottakerne tilgang til sin egen Omhu. Kanskje kan flere tjenestemottakere få muligheten til å logge seg inn i sin egen journal og planlegge hverdagen sin?
Veilederen for gode helse- og omsorgstjenester for personer med utviklingshemming rett inn i Omhu
Nord-Aurdal har satt veilederen for gode helse- og omsorgstjenester for personer med utviklingshemming i system, og dette har ført til økt bevisstgjøring blant de ansatte. 
Med hjelpemidler som KnowMe kan tjenesteytere lettere forstå tjenestemottakers måte å kommunisere på, noe som gir dem muligheten til å medvirke enda mer i sin egen hverdag.
I løpet av dagen ble vi også utfordret til å reflektere over hvor grensene for medvirkning går – hva som er til det beste for tjenestemottakeren – et tankevekkende bidrag fra Habilitering Hadeland.
Daglig leder stiftelsen SOR, Linn Løvlie Slette
Dagen ble avsluttet med inspirerende ord fra daglig leder i SOR, som minnet oss på at det  er mellom deg og meg at forandringene starter.
Vi har allerede begynt å planlegge neste fagdag, så følg oss på våre sosiale medier og les våre nyhetsbrev for å holde av datoen når den blir annonsert. 
Igjen, TUSEN TAKK for en fantastisk dag! Vi ses på neste fagdag i regi av team Omhu.